postimage-1323

Musikalkonsert på slottet

07 Aug 2016 - 07 Aug 2016

Söndag 7 augusti blir det sköna toner i slottet när vi gästas av Stephanie Jörgensen och Patrik Komorowski. De bjuder på en härlig blandning av gamla och nya musikalstycken, allt från Lés Miserables till Kristina från Duvemåla till ganska nyskrivet material ur Waitress – the Musical. 

Stephanie är hemma från Åland och numera bosatt i London där hon utbildat sig till musikalartist på American Musical Theatre Academy. Hon är signad av en West End-agent och har bland annat medverkat i musikaler som Godspell the musical och även Into the Woods som ’Cinderella’.

Patrik Komorowski är pianist och operarepetitör utbildad på Kungliga musikhögskolan i Stockholm, Royal Academy of Music i London och Operahögskolan i Stockholm.

Det hålls två konserter 7 augusti, en kl. 19 och en kl. 21. Stephanies tidigare konserter på slottet har varit fullsatta så vi rekommenderar att man reserverar platser på telefon 432150 (öppet dagligen 10-17). Entré 15 euro/vuxen och 5 euro/barn.

Välkomna!